Відкрита кураторська година

6 листопада 2014 року на факультеті Амір пройшов відкритий кураторський годину, на якій було порушено тему досягнень Європейського і світового суспільства, європейських цінностей. На заході були присутні старший куратор академії Арова З.Д., декан факультету тітлова О.О., куратори академічних груп та студенти факультету.

Для розкриття теми був запрошений співробітник інформаційного центру Європейського Союзу при ОНЕУ, яка надала роздатковий інформаційний матеріал і висвітлила питання діяльності центру, основні етапи відносин України та ЄС. Велику увагу в її доповіді було приділено тому, що на перше місце у європейських цінностях на сьогоднішній день виходить освіта. У зв'язку з цим були перераховані і коротко розглянуті міжнародні освітні програми.




Декан факультету Тітлова О.О. повідала студентам про досягнення Європи та світу на конкретних прикладах, підготувавши презентацію про країни в яких їй вдалося побувати. Була підкреслена важливість знання і вивчення іноземної мови, а також прагнення до поставлених цілей.

Виступили з презентаціями та студенти. Коцюк С. і Слуцький Д. розповіли про життя, культурі та досягненнях в таких країнах, як Болгарія і США.


Проведений кураторський годину виявився пізнавальним і мотивуючим заходом.